Gold Entertainment 

Uw partner in licht, geluid, beeld en special effects
 

De Drive-In Shows van Gold Entertainment zijn te boeken voor alle soorten feesten. Verjaardagsfeesten, trouwfeesten, themafeesten, communies of bedrijfsfeesten, bij Gold Entertainment kan het allemaal!

Wij nemen alles mee wat tijdens uw feest of evenement nodig is. Licht, Geluid, Special Effects en een DJ die er een groot feest van weet te maken! Zo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

De DJ's van Gold Entertainment zijn voornamelijk gespecialiseerd in Nederlandstalige feestmuziek, maar ook voor après-ski muziek, carnavalsmuziek en hits uit de jaren 60/ 70/ 80/ 90 bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Gold Entertainment bent u verzekerd van een mooie, nette en goed afgewerkte Drive-In show. Wij passen onze set aan op uw feestlocatie, het aantal gasten en de beschikbare ruimte. Wanneer u een Drive-In Show van Gold Entertainment boekt kunt u kiezen uit diverse extra opties die de show nog gaver en mooier maken. Enkele extra opties zijn verticale rookmachines, confetti shooters en ballondecoraties.