Gold Entertainment

Jou partner in Licht & geluid

 

Podium verhuur 

Geluid verhuur 

Licht verhuur 

Tape acts 

Voor ieder evenement is een ander soort podium nodig. Zo heeft u bij een presentatie vaak maar een klein podium nodig, terwijl een podium op een festival boven alle bezoekers moet uittorenen. 

Voor ieder evenement hebben wij een geschikt podium. Wij hebben podia in diverse hoogtematen en afmetingen. 

Al onze podia zijn altijd afgerokt en bedekt met tapijttegels 

Gold Entertainment is uw partner op het gebied van geluid verhuur. Met ruim 15 jaar ervaring kan Gold Entertainment voor elke situatie een passende oplossing leveren. Wij zijn actief in heel het land en staan bekend om onze enthousiaste houding en goede communicatie. 

U kunt bij Gold Entertainment terecht voor losse geluid verhuur maar ook voor het huren van een complete geluidsinstallatie inclusief bediening.


Bij Gold Entertainment kunt u terecht om op een no-nonsense manier licht te huren. Ons licht verhuur assortiment is flexibel genoeg om voor een klein budget een leuke show neer te zetten. 

Grotere evenementen kunnen gebruik maken van de kennis van onze professionele lichttechnici welke hun ervaring hebben opgedaan bij de grootste evenementen van Nederland. 

Deze kennis en ervaring in combinatie met een professioneel assortiment zorgt ervoor dat u voor elke evenement bij Gold Entertainment terecht kunt.

Tape acts wil zeggen dat een geluidsman met een artiest mee gaat naar het optreden om daar het geluid voor de artiest te verzorgen, in de meeste situaties zijn dit optredens van 30 minuten maar ook avondvullend hoort tot de mogelijkheden.

Als u een geluidstechnicus van Gold Entertainment bij u heeft dan bent u gegarandeerd van de hoogst mogelijk kwaliteit. Dat merkt u aan het publiek maar ook in de portemonnee want kwaliteit wordt altijd beloond.  

Ben u artiest en wilt u een zorgeloos optreden neem dan contact met ons op!