Gold Entertainment

 

Don Alexandro oftewel Donny Bounid werd geboren op 19 januari 1990 in Den Haag.

 

"Ik wil meer dan draaien alleen, muziek maken dat wil ik!". Een vriend van hem leerde hem het "vak" produceren ( het zelf maken van nummers ). Aangezien hij al ervaring had met drumles gingen de beats allemaal heel gemakkelijk. "Het moeilijkste is de finishing touch , ik ben en blijf een perfectionist".

Jos Roderkerken, geboren in 1979, is al vanaf zeer jonge leeftijd bezig met muziek. Hij bespeelt verschillende instrumenten en is op zijn 12de jaar begonnen bij de lokale drive-in show. Eerst als Roady en daarvandaan is hij zich gaan verdiepen in het nobele vak van het plaatjes draaien. Na 5 jaar in de leer geweest tezijn bij de betere allround/bruiloft DJ’s van Nederland, is hij voor zichzelf begonnen als “Party DJ Jos”. Na zijn tienerjaren heeft hij veel klussen in het buitenland gedaan en is hij zich gaan specialiseren in de de techniek achter het licht en geluid. De laatste 8 jaar is hij het wat rustiger aan gaan doen en heeft hij de focus wat meer naar de “gezellige” feesten gebracht.

Dj Nik (Nik van der Heide) is geboren te Eindhoven en woont tegenwoordig in Den Haag. In de jaren'90 was deze top dj te vinden op alle grote evenementen.

Tegenwoordig draait dj nog volop op grote en minder grote evenementen maar ook op feesten en partijen.

Deze dj kan mixen maar ook een top feest neerzetten op ieder ander feest met de grootste hits allertijden.

 

In de jaren '90 heeft deze dj 2 tracks geproduceerd en uitgebracht.

 

Ervaren top dj's...

Dj boeken bij Gold Entertainment .

 

U kunt bij ons dj's boeken zowel bekend, als onbekend. U heeft altijd de juiste dj die past bij uw budget.

 

Heeft u een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of een andere feest gelegeheid? Boek bij Gold Entertainment voor een onvergetelijke ervaring.

Lady Dana

Boekingen....

Minimaal 2 weken van te voren.

 

Gold Entertainment.

Tel: 030-7436122

 

Of stuur ons een e-mail naar:

info@goldentertainment.nl

 

Dj's...

Feest dj's.

 

Club dj's

 

Bruiloft dj's.